Ponedeljak - Petak 07:00 - 15:00
  • en
  • sl

ECO Comfort

Ponosno na mestu najprodavanijeg modela nalazi se upravo kotao koji je nastao kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja, ali i pažljivog osluškivanja korisničkih iskustava i zahteva samog tržišta. Višegodišnje dorade i usavršavanje stvorile su kotao na pelet najnovije generacije.

Inovativno vulkansko ložište sa strogo kontrolisanom dopremom peleta omogućava vrhunske rezultate u efikasnosti sagorevanja od preko 92%.

Već samo ime “ECO comfort” opravdano je u oba svoja segmenta. Radi se o kotlu koji zbog svoje efikasnosti i kontrolisanog procesa sagorevanja zadovoljava sve, pa i najstrože ekološke norme u
ovoj oblasti. Komfor u korišćenju obezbeđuje potpuno automatizovana upravljivost i dugi intervali održavanja i čišćenja.

Uz dodatak Wi-Fi modula, sobnog termostata i drugih dodataka iz bogate dodatne opreme ovaj kotao postaje spreman da posluša svaki vaš zahtev, pa i da se sam brine o održavanju temperature
u objektu neko vreme dok ste odsutni ili zauzeti.

Elegantan izgled i dopadljiv dizajn su samo prijatna spoljašnost inače vrlo robustnog kotla namenjenog dugotrajnom i bezbrižnom korišćenju.