Ponedeljak - Petak 07:00 - 15:00
  • en

Cuba 15 i 20

Već samo ime govori dovoljno o našem kaminu poslednje generacije. Prijatna toplina i ujednačena temperatura u celom prostoru najprijatnije su asocijacije na ime CUBA. Ako tome dodamo i vidljivi plamen koji naglašava prijateljski, ali vreli temperament onda vam je jasno šta ćete uneti u svoj dom kupovinom ovog kamina. Ne treba zaboraviti da korisne stvari mogu biti i zaista lepe. Višegodišnja estetska unapređenja učinila su ovaj model kamina poželjnim u prostoru u koji izračuje deo stvorene energije.

Kompaktni model u sebi već sadrži neophodnu opremu, tako da je vrlo lagan i brz za postavljanje u toplovodni sistem, a kutak topline ne morate opterećivati dodatnim instalacijama. Sve je već tu, i ekspanziona posuda od 10 litara, cirkulaciona pumpa, sigurnosni i odzračni ventil, presostat dimnih gasova i oprema za poluatomatsko čišćenje.

Kroz ostatak zagrevanog prostora potrebno je proći samo toplovodom i grejnim telima u skladu sa snagom kamina za koju se odlučite.

U eksploataciji dokazan kao štedljiv izvor velike toplote koji uz pravilan izbor peleta može biti konkurentan i najekonomičnijim modelima zapadnoevropskog tržišta gde se i dokazao zadovoljivši sve, pa i najzahtevnije tehnološke i standarde očuvanja životne sredine.