Ponedeljak - Petak 07:00 - 15:00
  • en
  • sl

BIOmax PRO 30

Kotao koji je već osvojio mnoga evropska tržišta i već zauzima tron među najprodavanijim modelima. Nastao je kao rezultat višegodišnjeg istraživanja i iskustva u konstrukciji i predvodi seriju pametnih kotlova ovog proizvođača.

Testiranja u mnogim svetskim prestižnim laboratorijama, ali i u praksi pokazuju izuzetne performanse u korišćenju. Procenat iskorišćenja od preko 92%, zatim izrazito niska emisija štetnih gasova koji zadovoljavaju najstrožu evropsku normu “V”, svrstavaju ga među najkvalitetnije i najtraženije kotlove u svojoj klasi.

Gotovo svaki deo procesa je u potpunosti automatizovan i kontrolisan. Naročito je važno automatsko čišćenje izmenjivača i ložišta koje korisnik ostvaruje beskontaktno i uz pomoć ugrađenih motora koji pokreću ugrađene turbulatore.

Ako svemu ovome dodamo I jako veliki silos od čak 155kg i mogućnost ugradnje “lambda” sonde koja do savršene preciznosti može odrediti proces sagorevanja, dobijamo kotao od najvećeg
mogućeg poverenja u pogledu samostalnosti u radu, bezbednosti, uštede i očuvanju životne sredine.

Izuzetno robustan izgled opravdavaju i najkvalitetniji materijali od kojih je izrađen koji garantuju jako dug vek bezbrižne eksploatacije.

Opremljen Wi-Fi kontrolerom, koji se nalazi u ponudi dodatne opreme, ovaj kotao postaje upravljiv sa bilo kog mesta u svetu uz pomoć aplikacije jasnog i preglednog interfejsa na Vašem mobilnom uređaju.