Ponedeljak - Petak 07:00 - 15:00
  • en
  • sl

BIOlux 14 i 20

Sve ono što krasi seriju kotlova BIOlux nalazi se i u kaminima iz ove serije. Dakle, male dimenzije i bogata oprema već instalirana unutar kompaktnog tela.
Kao i većina kamina BIOlux je konstruisan tako da deo energije isporučuje i u samu prostoriju u kojoj se nalazi, a tu je i staklo koje će svaki prostor oplemeniti vidljivim plamenom.

Estetiku prostora dopunili smo odličnim dizajnom, ali i činjenicom da se oko kamina i u samu prostoriju ne instalira dodatna zahtevna oprema. Zbog toga se u samom telu kotla nalazi već
instalirana ekspanziona posuda od 10 litara, cirkulaciona pumpa, sigurnosni i odzračni ventil, presostat dimnih gasova i oprema za poluatomatsko čišćenje. Sve je tu!

Od samog kamina razvodi se još samo sistem dodatnih grejnih tela na toplu vodu za druge prostorije i u skladu sa tim birate snagu dostupnu u ova dva modela.

Izborom kvalitetnog peleta za gorivo ovim kaminima obezbedićete pouzdanost u radu, jednostavno održavanje, a dobićete i saveznika u uštedama.

Mislili smo i na vaše specifične zahteve, zbog toga su kamini dostupni u više boja kako biste ih uskladili sa prostorom i potrebom da ga osvežite tokom tmurnih meseci.